A trei zi a festivalului Neversea s-a încheiat cu un răsărit unic de soare acompaniat de Steve Aoki, renumit pentru faptul că, spre finalul concertului, aruncă în mulțime cu torturi asortate , din belșug, cu frișcă. Artistul s-a simțit atât de bine aseară pe scena de la Neversea încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflați în fața scene. „Neversea se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă Untold. Mi-am dorit foarte mult să vin și în acest an aici pentru că mă simt incredibil și cred că fanii văd și simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici și de fiecare dată mă încarc pozitiv la Neversea”, a declarat Steve Aoki, citat de PR Managerul festivalului, Ioana Chereji.

 

Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului Neversea a fost artista britanică, Jessie J, care a făcut un șhow impresionant.  „Nu mă așteptam să găsesc atât de mulți oameni în fața scenei. Am avut emoții incredibile, dar constructive pentru că m-am simțit atât de bine pe scenă. Mi-aș dori să revin aici, să cânt în fața acestui public minunat”, a declarat cântăreața. DJ-ul american KSHMR le-a oferit aseară o surpriză participanților și a remixat o piesă din repertoriul tradițional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au cântat fiecare vers.

 

Artistul iubește România și, mai mult decât atât, a încercat să vorbească în limba română cu fanii. Un spectacol nonconformist a avut dj-ul de origine bosniacă, Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfășoară atunci când este pe scenă. Surpriza oferită de el a fost un fragment al unei manele interpretată de Adrian Minune, publicul arătând, și în acest caz, că știe versurile pe dinafară. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion și mulți alții.

 

A trei zi a festivalului a fost plină și pentru pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU și medicii din punctele de prim ajutor si posturile medicale avansate amplasate pe toată suprafața plajei Modern. Aproape 500 de persoane au avut nevoie de asistență medicală, prezentând febră, dureri abdominale, cefalee, alergii, traumatisme, leșinuri, insolații, consum excesiv de alcool. Dintre acestea, doar șapte persoane au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

 

Te-ar putea interesa și: