Evenimentul Zilei > Actualitate > Nepotul unui MAFIOT celebru are grave probleme PSIHICE! Ştirea a făcut ocolul lumii!
Nepotul unui MAFIOT celebru are grave probleme PSIHICE! Ştirea a făcut ocolul lumii!

Nepotul unui MAFIOT celebru are grave probleme PSIHICE! Ştirea a făcut ocolul lumii!

John J Gotti alături de Vincent Asaro şi alţi cinci membrii ai familiei Bonanno au fost arestaţi miercuri sub acuzaţii federale.

Un nepot al celebrului mafiot John Gotti a fost pus sub acuzare într-un caz de incendiere deschis de cinci ani. Alături de el a fost acuzat şi un alt mafiot care fusese exonerat acum doi ani în cazul jafului Lufthansa.

John J Gotti, în vârstă de 23 de ani, care se afla deja în puşcărie ispăşind o pedeapsă de 8 ani de ani pentru trafic de droguri pe străzile din Queens, a fost ridicat de FBI miercuri, alături de alţi 6 membrii ai familiei de crimă organizată Bonanno.

Conform FBI, capul familiei Bonanno, Vincent Asaro, i-ar fi ordonat lui Gotti să incendieze maşina unui om în 2012, totul plecând de la o dispută în trafic.

În 2015, un juriu din Brooklyn l-a găsit pe Asaro nevinovat de acuzaţiile că ar fi orchestrat jaful Lufthansa.

Un mafiot trădător a depus mărturie cum că Asaro şi Gent’ Burke ar fi ucis un informator cu un lanţ de câine, dar apărarea a spus că Asaro ar fi fost înscenat.

Legendarul jaf de pe aeroport, din care mafioţii au scăpat cu 6 milioane de dolari cash dar şi cu bijuterii, a fost cel mai mare jaf existent la acel moment şi a fost imortalizat până şi în filmul lui Martin Scorsese, clasicul “Goodfellas”.

Ceilalţi suspecţi prinşi de FBI au fost indetificati ca fiind Michael Guidici, Matthew Rullan, Cristopher Boothby, Matthew Hattley şi Darren Eliott.

Gotti a pledat vinovat în februarie pentru trafic de droguri. Acesta a vândut pastille de Oxycodin în cartierul Queens, pentru 30$ bucata.

Avocatul său a afirmat că Gotti va fi eliberat în maxim patru ani.