Gică Hagi (54 de ani), fost selecționer al României în 2001, nu va mai colabora niciodată cu reprezentativa „tricoloră”.

Are și Hagi o părere, dar faceți cum vreți. Nu mă mai băgați în niciun top că nu fac nimic. Rămân la clubul meu, aici. Nu mai poate fi o colaborare acasă. S-a pus capăt. Ori rămân aici, ori plec în străinătate. Doresc să fac copii. Ăsta e destinul. Mi-am dat seama că sunt mic, nu sunt competitiv.

Toți copiii ăștia sunt români, genetic sunt buni, dar nu au un mediu bun, nu e mediul pe care l-am avut noi. Acasă, doar aici la clubul meu stau. Merg cu destinul meu. Mi-am dat seama că așa e în România. În față, te pupă toți, dar ce e în spate… Asta e tradiția noastră. Mi-am băgat toți banii mei în copii. Atât pot să fac”, a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Mai mult, Hagi s-a aflat printre numele mari din fotbalul românesc pe care FRF nu le-a mai luat în considerare în ceea ce privește invitațiile la tragerea la sorți a grupelor Euro 2020, eveniment ce a avut loc în urmă cu o săptămână în Capitală, la Romexpo.