O apariție total surprinzătoare a fost reprezentată de cea a Nadiei Comăneci.

Fosta campioană olimpică, aflată în izolare în statul american Oklahoma a transmis un mesaj pentru doi dintre finaliștii show-ului.

Ludivine Furnon și Nicolas Besnard au fost doi dintre cei mai talentați elevi ai  Nadiei.

„Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români (…)”, a spus Ludivine Furnon de la Duo Maintenant.

„Dragă Ludivine, am fost foarte bucuroasă când am văzut că ai primit Golden Buzz la «Românii au talent». Prestația ta alături de soțul tău a fost spectaculoasă. Sunt foarte fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică te-au adus și pe altfel de scene. Scene mai mari. Îți doresc succes! Baftă”, i-a transmis și Nadia Comăneci.

„Ce să mai… lucrurile astea transcend orice limbă, cultură, civilizație. (…). Totul era din piatră acolo, iar voi ați reușit să scoateți aur din piatră (…). Foarte frumos, mi-ar fi plăcut să țină cât mai mult acest lucru”, a afirmat Florin Călinescu după ce a văzut ce au pregătit Ludivine Furnon și Nicolas Besnard pentru finala „Românii au talent” 2020.

“Sunteți un model, un exemplu pentru fiecare cuplu! Mi-a fost drag să vă revăd. Voi ați descoperit secretul tinereții veșnice și al iubirii eterne. Vă felicit din toată inima”, le-a spus Andra Măruță celor doi concurenți.

 

Cei doi francezi au mai fost concurenți în urmă cu 10 ani și la „Francezii au talent” și s-au clasat pe locul șase. Celebra echipă de acrobați a făcut show și pe scena emisiunii „Americanii au talent”. În cadrul audițiilor de la “Românii au talent”, Duo Maintenant au primit Golden Buzz din partea lui Mihai Petre care a fost profund impresionat de numărul lor, potrivit cancan.ro