Nadal, nemulțumit de zgura albastră a lui Țiriac. Soranei îi place

Nadal, nemulțumit de zgura albastră a lui Țiriac. Soranei îi place

Revoluția pornită de Ion Țiriac, care a decis să schimbe culoarea zgurii, din roșu în albastru, la turneul ATP de la Madrid, pe care îl conduce, a atras furia lui Rafael Nadal, ibericul care domină tenisul mondial pe această suprafață de ani buni.

Azi, după un antrenament la Madrid, spaniolul, care are 2 succese la Madrid, a exclamat: "M-am antrenat pe aceasta zgură şi consider că este o mare greşeală comisă. Nu este doar vina organizatorilor, ci şi a ATP. Turneul de la Madrid este unul dintre cele mai bune din lume şi nu avea nevoie de aşa ceva! Aşa ceva nu trebuia permis niciodată!"

Tot azi, dar în competiția feminină de la Madrid, care este dotată cu premii în valoare de 3,75 de milioane de euro, românca Sorana Cârstea a învins-o pe favorita cu numărul 7, franțuzoaica Marion Bartoli. Duelul din primul tur a fost unul foarte disputat (aproape 3 ore de joc), jucătoarea din Târgoviște cedând primul set la tie-break (6), dar impunându-se în următoarele două, scor 6-4, 6-3.

În runda secundă, românca va da piept cu câștigătoarea partidei dintre Tsvetana Pironkova (Bulgaria) și Anabel Medina Garrigues (Spania).

Ne puteți urmări și pe Google News