ÎN SFÂRŞIT! Românii, cei mai buni din lume la fotbal între poliţişti

ÎN SFÂRŞIT! Românii, cei mai buni din lume la fotbal între poliţişti

Visul de a avea o campioană mondială la fotbal a fost împlinit! Poliţiştii români au câştigat cea de a XII-a ediţie a Campionatului de Fotbal organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA).

Competiţia internaţională s-a desfăşurat în Porec (Croaţia),  în perioada 20 - 23 septembrie a.c.. La ediţia din acest an a evenimentului sportiv s-au înscris 44 de echipe, din 12 ţări, competiţia fiind organizată pe două categorii de vârstă - peste, respectiv sub 35 de ani. Echipa de peste 35 de ani formată din poliţişti ai IPA Regiunea 1 Bucureşti (Aparatul Central al Ministerului Administraţiei şi Internelor), a învins, în finala pentru această categorie de vârstă, tot o echipă românească (din Bucureşti), câştigătoarea fiind stabilită în urma loviturilor de departajare. Potrivit regulamentului competiţiei, echipa învingătoare  în competiţia de peste 35 de ani este înscrisă, în mod automat,  între semifinalistele de la categoria sub această categorie de vârstă.

Echipa IPA Regiunea 1 Bucuresti s-a impus şi la această categorie de vârstă, într-o finală în care a înfruntat tot o echipă românească, fiind pentru prima dată în istoria competiţiei sportive când o echipă câştigă la ambele categorii de vârstă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News