"AC Milan-Arsenal n-a fost un meci, a fost masacru"

"AC Milan-Arsenal n-a fost un meci, a fost masacru"

Presa italiană i-a ridicat în slăvi pe jucătorii de la AC Milan, după victoria clară cu Arsenal Londra (scor 4-0). Wenger a vorbit de dezastru.

Campioana Italiei, AC Milan, a zdrobit, miercuri seară, pe teren propriu, gruparea engleză Arsenal Londra, scor 4-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. "Tunarii" au fost surclasaţi la toate capitolele, iar tehnicianul francez Arsene Wenger, renumit pentru echilibrul de care dă dovadă în declaraţiile oficiale, şi-a criticat elevii fără menajamente. Robinho-show pe "San Siro"

"Gazonul a fost un dezastru, însă evoluţia noastră nu s-a ridicat nici măcar la acest nivel. Este un rezultat şocant, venit în urma unei evoluţii şocante. Să fim serioşi, nu trăim într-o lume de vis, aşa că avem probabil doar 2% şanse de calificare", a tunat Wenger.

Ghanezul Kevin Prince Boateng a deschis scorul printr-un şut superb, sub bară, iar Robinho a marcat de două ori - înainte şi după pauză. Scorul final a fost stabilit de Zlatan Ibrahimovici, care a transformat un penalty pe care tot el l-a obţinut. Pato şi Emanuelson au ratat mai multe şanse de gol în finalul partidei. Italienii se bat cu pumnul în piept: "Putea să fie 7-0!"

Ne puteți urmări și pe Google News

Presa din Peninsulă i-a ridicat în slăvi pe jucătorii pregătiţi de Massimiliano Allegri. "Meciul perfect" a fost titlul scris cu majuscule pe prima pagină a publicaţiei "Gazzetta dello Sport", care a calificat defensiva oaspeţilor drept "dezastruoasă". "La Repubblica" a fost succintă în descrierea partidei: "AC Milan - Arsenal nu a fost un meci, a fost un masacru!".

Adriano Galliani, vice-preşedintele formaţiei italiene, nu s-a ferit nici el să îşi laude echipa: "Putea să fie 7-0! Despre Arsenal pot să spun doar că are un jucător de excepţie - Van Persie. Mi-a plăcut mult. Nu ştiu dacă îl vom transfera. Nu toţi fotbaliştii de valoare au loc la AC Milan!" 15 ani au trecut de când Arsene Wenger a preluat-o pe Arsenal. Francezul nu a reuşit să aducă nicio cupă europeană la Londra Citiți și:

  • Berlusconi, după Milan - Arsenal 4-0: „Sper să ajungem la nivelul Barcelonei”