Peste 10.000 de oameni l-au aşteptat ieri pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti pe Adrian Mutu, considerat cel mai tare transfer din istoria clubului Petrolul. La 35 de ani, Mutu a simţit senzaţii tari la Ploieşti, recunoscând că a fost cea mai frumoasă primire de care a avut parte în toată cariera lui! Vizibil emoţionat, atacantul le-a promis suporterilor petrolişti multe goluri şi titlul la vară. "Mă bucur că m-am întors acasă, în Romania. Sunt fericit. Vreau să le răsplătesc tuturor încrederea acordată prin acest transfer", a spus Mutu, care a recunoscut că a fost foarte aproape de a nu mai ajunge la Ploieşti din cauza unei oferte de ultim moment de la Fiorentina, "echipa mea de suflet"!
Vine şi Zicu!
Unul dintre cei mai emoţionaţi angajaţi ai clubului Petrolul era ieri masorul echipei, Răzvan Negoiţă, zis "Burtă"! "După 20 de ani de meserie, meritam şi eu un asemenea cadou, să-i fac masaj lui Adi Mutu", ne-a declarat "Burtă". Fanii echipei Petrolul au venit la stadion încă de la ora 16.00, deşi prezentarea oficială a lui Adrian Mutu era programată două ore mai târziu. Aceştia au cântat, au strigat, au aruncat cu petarde şi fumigene, întâmpinându-l pe Mutu aşa cum îşi întâmpină fanii Realului sau cei ai Barcelonei noile achziţii.
Tot ieri, în entuziasmul de pe arena ploieşteană, crainicul stadionului a mai făcut un anunţ care a încins atmosfera în tribune şi care ar trebui să-i pună pe gânduri pe adversarii Petrolului: "Mâine seară (n.r. azi), la antrenamentul Petrolului va fi prezent şi Ianis Zicu"!
Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, omul care l-a convins pe Mutu să vina la Ploieşti, a ţinut să asiste la prezentarea Briliantului. Contra a venit la stadion direct de la aeroport, motiv pentru care evenimentul a început cu câteva minute întârziere!
"Găzarii", cu Opel pe piept!
Clubul Petrolul a făcut rost de un sponsor cu nume. Prahovenii vor juca de azi înainte cu numele celebrului concern german Opel pe piept! Oficialii echipei şi cei ai reprezentanţei producătorului german de automobile în România vor semna azi la prânz un parteneriat valabil până la finalul actualului sezon. Opel a mai sponsorizat în trecut echipe precum Bayern München sau AC Milan.