Evenimentul Zilei > Sport > Mutu a rămas fără cuvinte. Dezvăluire șoc din trecutul tumultos: a avut o relație gay
Mutu a rămas fără cuvinte. Dezvăluire șoc din trecutul tumultos: a avut o relație gay

Mutu a rămas fără cuvinte. Dezvăluire șoc din trecutul tumultos: a avut o relație gay

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, un nume greu din fotbalul românesc, a recunoscut că s-a iubit pe ascuns cu o altă femeie celebră.

Aida Yespica, una dintre fostele iubite ale celebrului fotbalist Adrian Mutu, a făcut o dezvăluire incendiară în presa din Italia, care a ajuns în scurt timp un subiect viral și în România, scrie Telekomsport.

Aceasta a recunoscut că a avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă, dar căreia nu a vrut să îi dezvăluie identitatea.

„Am avut o relaţie clandestină cu o femeie faimoasă. Am fost îndrăgostită lulea de acea femeie. Nu îi pot da numele deoarece este extrem de faimoasă şi toată lumea o cunoaşte. A fost o iubire secretă, care a durat un an de zile şi care s-a încheiat din cauza popularităţii ei.

Amândouă eram extrem de geloase. Nu am fost geloasă în nicio relaţie cu vreun bărbat aşa cum am fost în relaţia cu ea. Din când în când ne mai vedem, râdem una la cealaltă, dar suntem doar prietene. Nu mai e pasiunea din trecut”, a declarat Aida Yespica în emisiunea Lorellei Boccia, Rivelo.