Motociclistul accidentat de Monica Macovei, operat pentru a treia oară

Motociclistul accidentat de Monica Macovei, operat pentru a treia oară Monica Macovei. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ilie Constantin, motociclistul care a fost lovit de mașina fostei ministre a justiției Monica Macovei în octombrie 2022, urmează să fie supus celei de-a treia intervenții chirurgicale în curând.

Se pare că bărbatul mai are încă fragmente metalice în corp. După ce a fost supus celei de-a doua operații, la cot, medicii au îndepărtat mai multe obiecte metalice din corpul său.

Motociclistul lovit de Monica Macovei încă nu și-a revenit complet

După îndepărtarea tuturor fragmentelor metalice rămase în corp, Ilie Constantin va fi programat pentru un RMN.

Bărbatul lovit de Monica Macovei reclamă dureri la genunchi, rupturi de ligamente și dificultăți în flexarea piciorului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Motociclistul așteaptă și verdictul judecătorilor în ceea ce privește acuzația de vătămare corporală din culpă, precum și decizia referitoare la compensațiile solicitate pentru daunele suferite, potrivit realitatea.net.

Mai exact, el solicită ca fosta ministra Monica Macovei să plătească daune materiale în cuantum de 14.379 de lei și daune morale în valoare de 500.000 de euro.

Accident Monica Macovei

Accident Monica Macovei. Sursa foto: Ziua de Constanța

Fosta ministră i-a oferit motociclistului suma de 10.000 de euro după accident, însă bărbatul nu a acceptat-o, considerând că e prea mică.

Fosta ministră a Justiției, condamnată la șase luni de închisoare

În luna aprilie din acest an, Monica Macovei a primit o condamnare la șase luni de închisoare cu suspendare în legătură cu accidentul de la Mangalia.

Mai mult, fosta ministră a Justiției a fost obligată să participe la programe de reintegrare socială și să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia a putut fi însă contestată.

Proces

Proces. Sursa foto: Arhiva EVZ

Macovei a fost trimisă în judecată în luna septembrie a anului 2023.

„La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-Luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă,  prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, se arată în decizia luată de Parchetul Curţii de Apel Constanţa.