Motocicliştii au ieşit la paradă

Motocicliştii au ieşit la paradă

Peste 1.500 de motociclişti din ţară şi din Ungaria au participat, în weekendul trecut, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Moto-Rock, în oraşul arădean Pecica.

„Vremea nu ne-a ajutat, ploaia i-a speriat pe mulţi, dar, per ansamblu, e bine. Avem 11 formaţii de rock, unele venite şi de la Paris”, a spus ieri Stanislav Ribovici, organizatorul evenimentului.

Prin Pecica s-a desfăşurat o paradă specială, la care au luat parte circa 500 de motociclete, dar şi câteva ATV-uri. Participanţii şi-au stabilit cartierul central într-o zonă verde pe malul Mureşului, cazaţi în corturi sau în maşini. Unul dintre ei e Filip Patric Koncsek, care are doar 5 ani, iar pe ultimii doi i-a petrecut pe un ATV. Părinţii lui speră să devină un profesionist al sporturilor cu motor. “Prietenii mei zic că e fantastic cum merg eu”, spune băiatul de 5 ani.

Cei dornici de adrenalină au avut parte, printre altele, şi de concursuri pe rute dificile şi teren accidentat. În acest an, inedită a fost prezenţa câtorva biciclete din lemn şi a unei motociclete „tunate”, datată din 1958, când era folosită la cărat îngheţată şi prăjituri.

Ne puteți urmări și pe Google News