Oficialii maghiari au fost autorii unei greșeli impardonabile. Turneul WTA de la Budapesta a fost mutat în acest an la Debrecen, dar, ulterior, s-a decis anularea competiției.

Întrecerea din capitala Ungariei era programată în perioada 17-23 februarie, dar s-a anulat din cauza faptului că sala în care trebuia să aibă loc a fost rezervată în acel timp pentru un alt eveniment sportiv. „Am întâmpinat dificultăți neașteptate în privința locației turneului. Apoi am aflat că în arena în care ar trebui să aibă loc turneul va avea loc un alt eveniment”, au transmis reprezentanții WTA printr-in comunicat de presă.

În acest turneu își anunțaseră participarea Ana Bogdan, Alize Cornet, Iga Swiatek, Daria Kasatkina, Kirsten Flipkens și Elena Rybakia. Ysaline Bonaventure a și reacționat pe site-urile de socializare. „Deci turneul care ar trebui să aibă loc ori la Budapesta, ori la Debrecen ar putea fi anulat cu două săptămâni înainte de start. Și eu ce ar trebui să fac cu biletele de avion? La care competiție să mă duc? Este scandalos”, a scris tenismena pe Twitter.

Ca urmare, WTA a hotărât să mărească numărul participantelor la turneul Dubai Duty Free de la 32 la 48.

Te-ar putea interesa și: