Evenimentul Zilei > Social > Motivul pentru care a fost ÎNCHIS Orăşelul Copiilor din Parcul Tineretului. Ce RĂSPUNS au dat AUTORITĂŢILE
Motivul pentru care a fost ÎNCHIS Orăşelul Copiilor din Parcul Tineretului. Ce RĂSPUNS au dat AUTORITĂŢILE

Motivul pentru care a fost ÎNCHIS Orăşelul Copiilor din Parcul Tineretului. Ce RĂSPUNS au dat AUTORITĂŢILE

Motivul pentru care Orăşelul Copiilor a fost închis este faptul că roller coaster-ul era vechi de 36 de ani, iar alte echipamente de joacă erau mai vechi de 40 de ani.

Potrivit Hotnews, Cristian Zărescu, consilierul primarului din Sectorul 4, a transmis că parcul se va redeschide în aproximativ trei săptămâni. 

"Echipamentele vechi aveau autorizaţie de la ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat), însă nu aveau autorizaţie de construire. Noi, cei din Primărie, nu putem verifica autorizaţia, însă am verificat dacă aveau autorizaţie de construire şi mulţi nu aveau. În plus, am pus condiţia ca echipamentele să nu fie mai vechi de zece ani", a declarat Cristian Zărescu.

Primăria Sectorului 4 a încetat activităţile din Orăşelul Copiilor pe 13 iunie, pentru că mai multe echipamente de joacă funcţionau fără autorizaţie de funcţionare.