Soția lui este cel mai aprig susținător al lui și cea care crede cel mai mult în puterea acestui concurent excepțional de a câștiga marele premiu pus la bătaie, 100.000 de Euro. Ionuț și Nella formează un cuplu de mai bine de doi ani și s-au stabilit în Belgia. De când i-a plecat soțul la concurs, în îndepărtata Republică Dominicană, pentru participarea la Exatlon, Nella fierbe în suc propiu la fiecare difuzare a emisiunii.

„Trăiesc momentele mult mai intens ca Ionuț, chiar dacă nu sunt lângă el. Din fața televizorului trec prin stări greu de imaginat! Fiind prima data când participă la un asemenea concurs, emoțiile noastre sunt foarte mari! Ionuț sărută brățara pe care o are la mână (cadou din partea ei, a soției – n.r.) mai tot timpul, iar acest lucru mă bucură enorm pentru că am garanția că e cu gândul la mine!”, mărturisește Nella.

Sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, competiția „Exatlon” continuă cu noi probe, noi „lupte” între concurenți, pentru ca la final, cel mai bun dintre ei să își adjudece marele premiu pus în joc.

Citește și: