Moş Crăciun vine cu tramvaiul

Moş Crăciun vine cu tramvaiul

Micuţii din Arad şi Timişoara se pot plimba, în această perioadă, cu tramvaiul conduc de însuşi Moş Crăciun. Drept cadou, copii vor primi o mulţime de dulciuri, iar adulţii care îi însoţesc nu mai trebuie să-şi cumpere bilet.

Primul tramvai al Moşului a pornit, săptămâna aceasta, la Arad. În fiecare zi, copiii se pot plimba cu un tramvai condus chiar de Moş Crăciun şi de ajutoarele acestuia. Plimbarea este gratuită, dar cei mici trebuie să îi spună moşului poezii sau să îl colinde. Tramvaiul cu două vagoane, împodobite cu beculeţe şi globuri, are un traseu special, care durează aproximativ o oră. Dacă în cursul săptămânii tramvaiul Moşului circulă pe bază de programări, sâmbăta şi duminica va opri în toate staţiile.

Cadouri pentru cei mici

La Timişoara, tramvaiul condus de Moş Crăciun va funcţiona pe cel mai lung traseu din oraş, linia şase, începând de săptămâna viitoare. "Adulţii au ocazia să călătorească gratuit, iar cei mici vor primi din partea Moşului cadouri dulci şi colorate", a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al RATT. "Anul trecut am făcut ture cu tramvaiul la două zile, că nu scăpam de nepoţica mea altfel. Acum deja întreabă "Când vine Moşul cu tramvaiul"", povesteşte timişoreanca Mioara Postelnicu. În plus, de săptămâna viitoare, patru grafferi vor colora un tramvai al RATT în spiritul Crăciunului.

Ne puteți urmări și pe Google News