Evenimentul Zilei > Actualitate > MORT DE BEAT, s-a răsturnat cu TRACTORUL într-o râpă URIAȘĂ. Continuarea este ȘOCANTĂ
MORT DE BEAT, s-a răsturnat cu TRACTORUL într-o râpă URIAȘĂ. Continuarea este ȘOCANTĂ

MORT DE BEAT, s-a răsturnat cu TRACTORUL într-o râpă URIAȘĂ. Continuarea este ȘOCANTĂ

Caz șocant la Puiești în Vaslui acolo unde un tânăr de 35 de ani, beat mort, sa răsturnar cu tractorul într-o râpă uriașă. Bărbatul a fost salvat de medicii de pe ambulanță, care au venit cât de repede au putut la fața locului.

Alexandru Ciucã a pierdut controlul tractorului când se deplasa pe DC94, s-a lovit de un copac cu tractorul și s-a răsturnat. El a încercat sã iasã din sant, efectuând mai multe manevre, dar s-a rãsturnat cu tractorul în râpa adâncã de patru metri. Oamenii care au sãrit sã-l ajute, l-au gãsit inconstient, în tractorul rãsturnat, în cabinã. Au sunat la 112 si au anuntat incidentul rutier, iar o ambulantã de la Bârlad, cu medic, a ajuns în timp record la fata locului, arată Vremea Nouă.

Bărbatul din Vaslui s-a răsturnat cu tractorul după ce s-a îmbătat mult prea rău. Polițiștii l-au testat cu alcooltestul și au rămas interziși: 1.57mg/l alcool pur în aerul respirat. Adică era în comă alcoolică, cu 3 la mie alcoolemie.

Tânărul tractorist a fost internat la spitalul bârlădean, fiind suspect de traumatism cranio-cerebral, traumatism tocaro-abdominal și fractură de bazin. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentur conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără deținere de permis pentru nicio categorie de vehicule, precum și pentru vătămare din culpă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: