Evenimentul Zilei > Social > TRAGEDIA MOMENTULUI. A fost GĂSIT MORT. Țara este în STARE de ȘOC
TRAGEDIA MOMENTULUI. A fost GĂSIT MORT. Țara este în STARE de ȘOC

TRAGEDIA MOMENTULUI. A fost GĂSIT MORT. Țara este în STARE de ȘOC

Tragedie în județul Mehedinți! Un băieţel din clasa a treia a fost găsit mort în casa bunicii care îl creştea. Copilul a întârziat la şcoală, care era chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă.

Femeia a descoperit că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Emanațiile de substanțe toxice din soba cu care s-au încălzit i-ar fi adus sfârșitul copilului. Mama micuțului este plecată la muncă în străinătate.

Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la școală trebuia doar să traverseze strada, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru copil. De câțiva ani, micuțul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia. Vecinii spun că acesta era bine îngrijit.

Se pare că substanțele toxice degajate de sobă în spațiul închis au dus la intoxicarea micuțului. Cauza exactă va fi stabilită de medicii legiști care vor face necropsia.