Evenimentul Zilei > Actualitate > Moroșanu, gest suprem pentru un suflet nevinovat. Luptătorul va intra din nou în istorie
Moroșanu, gest suprem pentru un suflet nevinovat. Luptătorul va intra din nou în istorie

Moroșanu, gest suprem pentru un suflet nevinovat. Luptătorul va intra din nou în istorie

Îl mai țineți minte pe băiatul care nu avea telefon mobil și a venit călare pe cal până la maternitate să-și vadă soția și copilul? Viața lui s-a schimbat la 180 de grade.

Ei bine, cu ajutorul lui Cătălin Moroșanu, celebrul luptător, a fost strânsă o sumă foarte importantă de bani, cu care Sergiu și-a putut cumpăra o casă normală, scrie Digisport.

Sergiu Ciobotariu a ajuns viral în sfera online și a emoționat pe toată lumea cu povestea sa. El a fost oprit de poliție în timp ce era călare pe un cal prin oraș, în mijlocul pandemiei de Coronavirus. Băiatul le-a explicat autorităților că se îndreaptă spre maternitate și că nu și-a permis să ia un taxi, așa că a venit pe cal. Trebuia neapărat să-și vadă soția care tocmai născuse.

Fiind atins de povestea tânărului, Moroșanu a făcut apel la populație prin intermediul unei agenții de presă pentru a deschide un cont de donații pentru Sergiu. Gestul a avut efectul așteptat, banii adunându-se în contul deschis special pentru casa lui Șergiu.

„Sincer să vă spun nu am crezut că în două săptămâni vom reuși să strângem banii necesari și să luăm și casa. Sunt foarte bucuros, mulțumesc tuturor românilor care au donat. Nu știu dacă pot să fac un pomelnic mare la biserică, dar o să li se întoarcă înzecit tuturor care au donat”, a spus Moroșanu.

După ce a făcut turul casei, Moroșanu i-a transmis un mesaj ferm lui Sergiu: „Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă seriosă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”, a mai spus Moroșanu.

La rândul său, Sergiu, vizibil emoționat, a transmis oamenilor care l-au ajutat prin donații un mesaj important.

„Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”, a spus Sergiu.