Evenimentul Zilei > Actualitate > MONŞTRII cu chip de om. Cum arată CRIMINALII şi MĂCELARII de oameni din Noua Zeelandă | IMAGINI ÎNFRICOŞĂTOARE
MONŞTRII cu chip de om. Cum arată CRIMINALII şi MĂCELARII de oameni din Noua Zeelandă | IMAGINI ÎNFRICOŞĂTOARE

MONŞTRII cu chip de om. Cum arată CRIMINALII şi MĂCELARII de oameni din Noua Zeelandă | IMAGINI ÎNFRICOŞĂTOARE

Noua Zeelandă este mai cunoscută pentru imaginile fascinante şi de un pitoresc teribil pe care le-am admirat cu toţii în „Stăpânul Inelelor” decât pentru mafia locală.

  Apariţii HALUCINANTE în anii ‘50. Cum arătau STUDENTELE care DESFIINŢAU toate canoanele decenţei | GALERIE FOTO 

Cu toate acestea, fotograful Jono Rotman a surprins o serie de imagini uluitoare cu membrii mafiei neo-zeelandeze.

Rotman a reuşit să pătrundă în universul bandei de mafioţi Mighty Mongrel Mob, cea mai mare din ţară, şi i-a convins pe membrii acesteia să se lase fotografiaţi pentru un album care pare teribil şi bizar pentru cei mai mulţi dintre noi.

„Le-am spus că vreau să fac portreze războinice. Indiferent cum este privită mafia pe scara ierarhiei sociale, aceşti oameni cred în anumite lucruri şi au purtat multe bătălii, uneori până la moarte”, a declarat Jono Rotman, pentru publicaţia Vice.

GALERIA FOTO de mai sus este uluitoare. Aşa arată mafioţii neo-zeelandezi.


  DELIR în SUA. Americanii au construit o NAVĂ DE RĂZBOI în centrul oraşului New York | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.