Monica Niculescu a ratat titlul de la Trophee Clarins. Suma primită de jucătoarea româncă

Monica Niculescu a ratat titlul de la  Trophee Clarins. Suma primită de jucătoarea româncă Sursa foto: Instagram

Monica Niculescu și Lin Zhu au fost învinsă în finala de dublu a turneului Trophee Clarins. După două ore și 5 minute de joc, perechea formată din Asia Muhammad și Aldila Sutjiadi (SUA - Indonezia) a fost declarată câștigătoare.

Monica Niculescu și Lin Zhu au ratat titlul de la Trophee Clarins

În prima parte a meciului, perechea româno-chineză a reușit să țină piept adversarelor. Cu toate acestea, la scorul de 9-8, Monica Niculescu și partenera sa au ratat o minge. La final, acestea au pierdut cu scorul de 9-11.

Monica Niculescu

Sursa foto: Instagram

După acest meci tensionat, învingătoarele turneului parizian vor au obținut un cec comun de 5220 de euro. De asemenea, acestea au obținut și câte 125 de puncte în ierarhia WTA de dublu.

Echipa româno chineză a primit un cec de 3740 de euro și câte 81 de puncte în ierarhia WTA de dublu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Perechea româno-chineză, meci tensionat la Paris

Cele două sportive s-au calificat, vineri, în ultimul act al turneului de categorie WTA 125. Simona Niculescu și partenera ei din China au reușit să le învingă pe Greet Minnen și Heather Watson. Acestea s-au impus în fața jucătoarelor din Marea Britanie și Belgia cu 6-0, 5-7, 15-13.

Ultima finală de dublu jucată de româncă a avut loc la sfârșitul anului trecut. În momentul respectiv, aceasta a făcut echipă cu jucătoarea   Cristina Bucșa, o spaniolă de origine moldoveană. Cele două au reușit să câștige trofeul.

Trophee Clarins. Monica Niculescu și Lin Zhu, învinse

Sâmbătă, perechea româno-chineză a fost învinsă de Asia Muhammad și Aldila Sutjiadi. Tot astăzi, Gabriela Ruse se va duela cu Emma Navarro.

Trophee Clarins

Sursa foto: Platforma X

Simona Halep s-a numărat printre jucătoarele românce aliniate la startul competiției de la Paris. Cu toate acestea, sportiva din Constanța a renunțat după primul meci.

 „Ei bine, ieri nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de la genunchi, care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine”, a declarat jucătoarea româncă.