MONICA CISMARU: Dragostea ţine 10 ani

MONICA CISMARU: Dragostea ţine 10 ani

Cel puţin în cazul Mihaelei Rădulescu.

După o decadă de lapte şi miere, vedeta a simţit gustul amar al fierei divorţului. Bâlciul declaraţiilor războinice dintre ea şi fostul soţ ocupă pagini întregi de ziare, locul în care s-a mutat acum toată „casa” Schwartzenberg-Rădulescu. Despărţirea legală s-a produs cu cei doi foşti soţi ţinându- se de mână, ca la cununie, însă ruptura morală a unui cuplu supramediatizat are ecouri prelungi, care ajung şi-n urechi dezinteresate până mai ieri de subiecte mondene.

Urmând modelul Adrianei Bahmuţeanu, care părăsea, la rândul ei, acum câţiva ani, domiciliul conjugal în furou, după una dintre multele certuri cu Prigoană, Mihaela a strâns bocceluţa cu haine, şi-a luat copilul şi nu s-a mai oprit decât la poarta unui hotel de lux. După care a început războiul declaraţiilor între doi oameni care, în ciuda notorietăţii, nu lăsau să scape în faţa ochiului public nici măcar o imperfecţiune a mariajului „perfect”. Iar, dintr-odată, avem o avalanşă de amănunte picante, dacă nu compromiţătoare, din intimitatea fostei familii, pe care nici cei mai avizi de scandal nu sperau să le afle vreodată.

Mariajul cu Elan, descris de Mihaela de fiecare dată în termeni elogioşi, s-a dovedit, cel puţin din spusele ei, plin de bube, al căror puroi se revarsă acum prin ziare. Lipseşte o piesă din puzzle-ul despărţirii. Vedeta locuia în aceeaşi casă cu fostul soţ, în condiţiile în care ea deja îşi asumase o relaţie cu un alt bărbat. Adunaţi pe margine ca la un meci de ţară din divizia X, stăm şi ne minunăm de trăsnăile pe care le comit cei celebri, care până mai ieri implorau discreţie pentru viaţa personală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum, opinia publică este chemată ca martor într-un proces pe care-l pot rezolva, până la urmă, doar protagoniştii. Şarada de divorţ încheiat pe cale amiabilă s-a destrămat ca fumul, iar fiecare parte luptă acum cu armele din dotare: Mihaela, cu capitalul de notorietate şi puterea de convingere antrenată anterior de nenumărate ori, în cu totul şi cu totul alte scopuri, iar fostul consort, cu armata de avocaţi care desfiinţează fiecare gest al vedetei refugiate în noapte într-o cameră impersonală de hotel.