Evenimentul Zilei > Actualitate > Monica Anghel a născut un băieţel de nota 10
Monica Anghel a născut un băieţel de nota 10

Monica Anghel a născut un băieţel de nota 10

Cântăreaţa şi prezentatoarea radio Monica Anghel a născut, în această dimineaţă, un băieţel de 3250 de grame, 51 de cm, pe care părinţii îl vor boteza Alexandru Aviv.

Vestea a fost anunţată de iubitul artistei, în premieră, tocmai în emisiunea pe care Monica o prezintă la Europa FM, alături de Bogdan Miu.

Proaspătul tătic a declarat că naşterea a decurs făra probleme, Monica se simte bine şi este fericită că a adus pe lume un băieţel sănătos şi voinic.

”Sunt în al nouălea cer Bogdan, n-am cuvinte, sunt cel mai fericit tătic din lume!” a spus iubitul Monicăi pentru ascultătorii Europa FM.

La fel de emoţionat a fost şi fratele vedetei, care a spus că se simte onorat că micuţul va purta numele Alexandru, aşa cum îl cheamă şi pe el. La vârsta de 27 de ani, fratele Monicăi a devenit cel mai fericit şi împlinit unchi: „Mă simt mult mai responsabil acum şi vreau să fiu un exemplu pozitiv pentru nepoţelul meu”.

Fratele Monicăi a discutat cu Bogdan şi despre viitorul micuţului „Dacă alegerea lui va fi să facă muzică, de ce nu!”. Cadoul pe care fratele Monicai l-ar dărui micuţului pentru a-l ajuta să profeseze în acest sens ar fi un pian.
În direct după naştere

O "curajoasă", ar putea fi catalogată Monica. La câteva ore după naştere, ea a intrat în direct în Europa Express, spunând ascultătorilor că le mulţumeşte pentru sprijinul acordat.

Vestea naşterii bebeluşului a venit tot într-o zi de vineri, la fel cum s-a întâmplat şi atunci când Monica a anunţat că este însărcinată. În februarie 2010, în calitate de invitat în Camera Secretelor de la Europa FM, artista a făcut publică vestea că a rămas însarcinată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News