Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente grele pentru Ilie Năstase și soția sa. Vorbele grele nu au lipsit: „Du-te, bă, dracu”
Momente grele pentru Ilie Năstase și soția sa. Vorbele grele nu au lipsit: „Du-te, bă, dracu”

Momente grele pentru Ilie Năstase și soția sa. Vorbele grele nu au lipsit: „Du-te, bă, dracu”

Sunt încă soț și soție, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș, iar Ioana Simion a confirmat această separare de Ilie Năstase.

Și, așa cum chiar frumoasa brunetă a subliniat, ei se comportă ca doi parteneri. Recent, aceștia au fost surprinși într-un local de fițe, însă, la câteva minute bune de la scenele de tandrețe a izbucnit un scandal, iar replicile acide nu au întârziat să apară, scrie Cancan.

Ioana și Ilie Năstase au petrecut o seară frumoasă la o terasă de lux din București, iar în urma promisiunilor făcute de fostul tenismen, soția lui i-a zâmbit și chiar l-a lăsat să o sărute. Bucuros că și-a făcut partenera de viață fericită, Nasty a sărbătorit această mică victorie cu câteva pahare cu vin roșu… Ioana Năstase a băut doar o cafea. După ce au achitat nota, cei doi au plecat îmbrățișați spre vila fostului sportiv.

După ce taxiul i-a lăsat acasă, ei au stat câteva minute… suficiente cât Ilie Năstase să își facă un mic bagaj și să pornească împreună cu soția lui, Ioana, spre apartamentul în care ea stă cu chirie de câteva săptămâni. Ajunși la blocul brunetei, Ilie Năstase a provocat un scandal, după ce a fost întrebat de unul dintre paparazzi care erau pe urmele lor dacă s-a împăcat sau nu cu Ioana.

„Du-te, bă, dracu’ de prost! Mă întrebi tâmpenii?”, a reacționat fostul tenismen, conform sursei citată mai sus. Partenera lui de viață a încercat să-l tempereze și i-a spus: “Ilie, lasă băiatul!”, însă acesta a continuat: “De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”. Scenele neplăcute s-au încheiat cu o urare din partea soției fostului sportiv, care le-a zis jurnaliștilor: “O seară frumoasă”.

După această replică, cei doi soți s-au îndreptat către apartamentul închiriat de Ioana Simion într-un cartier rezidenţial din zona Pipera.