Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de panică pentru Dincă, Tribunalului Olt. „Spânzură-te singur!”
Momente de panică pentru Dincă, Tribunalului Olt. „Spânzură-te singur!”

Momente de panică pentru Dincă, Tribunalului Olt. „Spânzură-te singur!”

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, trimişi în judecată în Dosarul Caracal, în stare de arest preventiv, au fost huiduiți, vineri, la intrarea în Tribunalul Olt, din Slatina, unde cei doi au fost aduși pentru verificarea măsurilor preventive.

Mai multe persoane adunate în fața instituției, l-au apostrofat și huiduit pe Gheorghe Dincă, strigându-i printre altele: „Spânzură-te singur!”

Potrivit România TV, un protestar venit să îl conteste pe criminal a declarat că: „Acest Dincă face parte din sistem, care este condus de Iohannis. De ce nu trageți atenția lui Iohannis, el trebuie să ne asigure liniștea copiilor. De asta l-am votat. (…) Dincă are foarte mulți complici. Poate că acesta este motivul pentru care nu se găsește o soluție împotriva lui”.

Nici anchetatorii nu au scăpat de oprobiul public: „Omul râde pentru că anchetatorii au minte de copii. După tot ce se întâmplă, îmi este teamă. Vor prinde curaj oamenii de teapa lui Dincă” a adăugat un alt bărbat care l-a apostrofat pe Dincă.

Potrivit unor informații, monstrul din Caracal dorește ca dosarul său să fie strămutat de la Tribunalul Olt, el susținând că dacă nu se va întâmpla acest lucru el va fi întemnițat la Penitenciarul de maximă Siguranță Craiova, unde viața sa ar fi în pericol.