Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de COȘMAR la Exatlon. Panică în tabăra RĂZBOINICILOR. „Să fie băgată la oxigen!”
Momente de COȘMAR la Exatlon. Panică în tabăra RĂZBOINICILOR. „Să fie băgată la oxigen!”

Momente de COȘMAR la Exatlon. Panică în tabăra RĂZBOINICILOR. „Să fie băgată la oxigen!”

Nimeni nu bănuia că echipa „Războinicilor” va trece prin momente grele care ar fi putut pune în pericol chiar participarea la concurs. După ce lui Ciprian i s-a făcut rău din senin având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni, Betty, colega sa de echipă a avut un atac de panică. Ea a fost luată pe targă de personalul sanitar care supraveghează concursul.

Ciprian, unul dintre concurenții de la “Exatlon”, a acuzat o stare de rău după prima cursă din cadrul show-ului filmat în Republica Dominicană, potrivit cancan.ro

 El a mărturisit încă de la începutul zilei că nu se simte deloc bine. Betty, una dintre colegele sale,a făcut un atac de panică și a fost luată cu targa de pe terenul de joc.

“Mi-au amorţit mâinile, nu le simt”, a spus Betty la un moment dat.

“A mai trecut prin asta. Are un atac de panică. Are nevoie de o targă şi să fie băgată la oxigen”, au spus concurenții din echipa “Războinicilor”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: