Evenimentul Zilei > Monden > Momente cumplite în familia lui Borcea. Accidentul îi va da bătăi de cap toată viața. A ajuns pe masa de operație
Momente cumplite în familia lui Borcea. Accidentul îi va da bătăi de cap toată viața. A ajuns pe masa de operație

Momente cumplite în familia lui Borcea. Accidentul îi va da bătăi de cap toată viața. A ajuns pe masa de operație

În urmă cu câteva luni, actuala doamnă Borcea, Valentina Pelinel a ajuns să fie operată după ce i s-a rupt ligamentul. Modelul a avut un accident neașteptat la ski, iar recuperarea i-a dat multe bătăi de cap.

Valentina Pelinel a avut o vacanță cu năbădăi în urmă cu 8 ani, iar această excursie s-a terminat cu un accident la ski de pe urma căruia suferă și acum. Modelul are o viață foarte activă, face sport constant și este ținută în priză de copii, dar operația a fost inevitabilă. Aceasta și-a rupt ligamentul.

Soția lui Borcea a suferit o operație dificilă

“Sunt bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune. Fac recuperare de 2 ori pe zi cu specialiști cu care a lucrat la Dinamo soțul meu. Sunt pe mâini bune și foarte conștiincioasă. Deci nu e nici un motiv de îngrijorare. Operația realizată de domnul doctor Vlad Predescu a decurs cu succes și recuperarea este vitală că să pot practica din nou toate sporturile care îmi plac.

Soțul meu mă susține din toate punctele de vedere. Și, de asemenea, întreaga familie și prietenii mei, cât și cei virtuali. Sunt binecuvântată să am alături de mine oameni minunați care îmi fac viața frumoasă și perioada de recuperare mai ușoară. I’ll be back, no worries:) (n.r.: Stați fără nicio grijă, mă voi întoarce!”, a declarat Valentina Pelinel pentru CIAO.RO.

Rețeta divei, un stil de viață sănătos

“Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos.

 

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, a mai spus modelul.

Cristi Borcea o tratează ca pe o regină

Valentina Pelinel a fost întrebată care este relația cu soțul ei, Cristi Borcea. Aceasta a declarat că cei doi se înțeleg minunat și că omul de afaceri este motivul ei de fericire în fiecare zi.

“Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a ținut să precizeze Valentina Pelinel.