De-a lungul relației lor, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de multe momente tensionate. Situația a degenerat atât de tare încât Alex Bodi ar fi folosit violența fizică pentru a se impune în fața blondinei.

La câteva zile de la cel mai recent scandal, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost nevoiți să se confrunte cu realitatea. Astfel, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță cei doi au urmărit filmarea în care Bianca Drăgușanu a fost desfigurată de bătaia primită de la Bodi. Imaginile au fost surprinse de paparazzi Cancan, la scurt timp chinul prin care a trecut vedeta.

Întrebat despre imaginile șocante, controversatul om de afaceri a dat de înțeles faptul că nu are acordul Biancăi Drăgușanu ca să facă declarații despre agresiunea la care a supus-o.

„Sunt foarte bine. Eu nu am voie să comentez”, a mărturisit Alex Bodi, în emisiunea lui Măruță.

Pe tot parcursul emisiuni, Măruță a încercat să îl „descoasă” pe Bodi, însă fără succes. De asemenea, Bianca Drăgușanu i-a aruncat priviri săgetătoare lui Cătălin Măruță. “Eu vreau să îți salvez onorarea (n.r.: lui Alex Bodi)… Bianca, de ce mă privești așa?”, a mai spus moderatorul de la Pro TV.

Bianca a promis dezvăluiri

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu le promitea urmăritorilor ei de pe rețele sociale dezvăluiri despre relația cu Alex Bodi.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arătă o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape”, a spus Bianca Drăgușanu, vizibil afectată de situație, în filmarea pe care a postat-o joi dimineață pe paginea ei de Instagram.

Ce s-a văzut din primele imagini postate de Bianca

Câteva ore mai târziu, în jurul orelor 18.30, au apărut imaginile în care Bianca apare la brațul lui Alex Bodi, cu ochii învinețiți și gura tumefiată. Ele au fost imagini surprinse de paparazzi și publicate de Cancan.