Tragedia petrecută în Canada face înconjurul lumii. Autopsia a făcut ca lucrurile să ia o turnură neașteptată. Descoperile autorităților au șocat și mai rău, iar detaliile pot afecta emoțional mulți oameni.

După ce terminase de pus capcanele în pădure, când se întorcea la cabană, Gjermund Roesholt, soțul femeii, a fost atacat de un urs.

Întâmplarea a făcut ca acesta să aibă pușca la el, așa că în momentul în care bestia s-a năpustit asupra sa, a tras.

Animalul s-a prăbușit zgomotos la pământ, iar bărbatul a fugit spre cabană foarte speriat, deoarece știa că soția și fiica lui erau în preajmă.

Când a ajuns în fața ușii, însă, inima i-a înghețat! Trupurile celor două erau sfâșiate de bestie, unul peste altul. Imediat, bărbatul a început să urle de durere. Când a reușit să se mai calmeze un pic, el a sunat la poliție.

După ce au ajuns la fața locului, oamenii legii au cercetat zona și au chemat un veterinar pentru a indentifica ce se petrecuse acolo, de fapt.

Veterinarul a luat cadavrul ursului și l-a dus la clinică pentru a-i face autopsia, după ce a analizat zona și a făcut câteva fotografii.

Rezultatele au scos la iveală o realitate cruntă. Bestia sărise peste perioada de hibernare, era extrem de slabită, chiar subnutrită, iar corpul nu avea pic de grăsime înmagazinată.

Mai mult decât atât, la momentul atacului, ursul suferea de dureri groaznice din cauza unui porc țepos pe care-l mâncase cu câteva zile înainte.

Țepii animalului îi perforaseră stomacul, iar rănile îi sângerau puternic. Ursul trecea prin clipe de agonie. Durerea, frica, dar și foamea l-au făcut să atace într-o manieră atât de burtală.

Polițiștii au stabilit, după ce au pus cap la cap concluziile, că ursul imediat ce a ieșit din pădure, a văzut urme de sanie și s-a luat după ele.

În față i-au apărut, la un moment dat, femeia și copilul care s-au speriat de animal și au luat-o la fugă.

Brusc, instinctul i-a dictat animalului care avea 18 ani să atace și să ucidă, informează site-ul realitatea.net.

Te-ar putea interesa și: