Cum s-a ajuns la acea situaţie puţin stânjenitoare, dar foarte importantă pentru Mirela Vaida. În rândurile următoare puteţi citi reacţia amuzată a celei care în prezent este moderatoarea emisiunii de mare succes la Antena 1, „Acces direct”.

„Nu mai îmi zice Boureanu că mă omoară soțul! (n.r. – râde). M-am măritat de nouă ani și nu mai scap de nume. Soțul mi-a zis: «mă cheamă Vaida. Sunt ardelean și nevasta mea trebuie să fie a mea!». Și atunci am renunțat la numele de Boureanu. Mă cheamă Mirela Vaida. Boureanu este numele de fată mare, cum ar veni, și odată cu măritișul, că dacă e ardelean, te dai după bărbat! Nu ai ce să faci”, declara Mirela Vaida în aprilie 2018, conform dcnews.ro.

La acea vremea, ea anunţa că urma să interpreteze rolul „Donnei” în musicalul „Mamma Mia”, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce avea premiera în luna mai la Sala Palatului. Mirela Vaida primea cu mare bucurie vestea că va interpreta un rol principal în celebra producţie: „Uneori aştepţi o viaţă întreagă pentru a primi o astfel de veste! Spectacolul care a cucerit zeci de milioane de spectatori în întreaga lume şi care încă se joacă cu casa închisă, va avea premiera la Bucureşti, iar eu am fost distribuită în rolul principal, Donna!

Piese celebre ale trupei Abba, puse într-o poveste despre viaţă, dragoste şi fericire, indiferent de vârstă, mult dans, multă energie, bucuria de a lucra într-o echipă plină de entuziasm şi talent, alături de colegi pe care mă bucur nespus să-i întâlnesc pe scenă, provocarea de a da totul pe scenă sunt doar câteva dintre ingredientele unui spectacol – fenomen pe care trebuie să-l vedeţi!”

În această producţie, ea colabora pe scenă cu aceia care la acea vreme îi erau şi colegi la Antena 1: Horia Brenciu şi Aurelian Temişan. Din distribuţie mai făceau parte alte nume cunoscute Loredana Groza, Ana Munteanu, Bianca Purcărea, Cornel Ilie, Ciprian Teodorescu, Ernest Fazakas sau Adrian Nour.

Evenimentul Istoric, din nou pe piață pentru cititorii săi, cu noi subiecte în exclusivitate: Afacerea ”Peregrinii”, Operațiunea ”Ghost Stories”, ”Sindronul Trianon”.