Mirel Rădoi a fost prezentat ca selecționer al naționalei României. „Nu garantrez calificarea la Euro”

Mirel Rădoi a fost prezentat ca selecționer al naționalei României. „Nu garantrez calificarea la Euro”

Mirel Rădoi a apărut pentru prima dată, în fața presei, în postura de selecționer al României

Mirel Rădoi a susținut, astăzi, prima conferință de presă, în calitate de selecționer al echipei naționale a României. Antrenorul a participat alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice.

„Nu spun că ne vom califică sigur la Euro 2020. Ca atitudine, promit solemn că lucrurile se vor schimba. În fotbal există risc la orice nivel, nu avem foarte multe lucruri de pierdut. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut pentru a merge la Euro 2020”, a spus Rădoi.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Rădoi a fost opțiunea numărul 1 pentru FRF. Nu au discutat cu alt antrenor, din primul moment, Rădoi a fost opțiunea numărul 1 pentru FRF. Mandatul lui nu e pe termen scurt, pe cel puțin 2 ani, cu obiective intermediare. Mirel Rădoi va conduce România la Jocurile Olimpice din 2020

A reușit să creeze la tineret o echipa învingătoare, ceea ce ne dorim și aici. El va conduce echipa și la Jocurile Olimpice din 2020, la nivelul primei echipe va lucra cu cei mai mulți care vor fi în iulie 2020.

Este antrenorul cel mai potrivit de a integra tinerii. A reușit să construiască o echipă, un grup unit, a și făcut performanță în această vara. E un fost internațional, reprezintă foarte bine spiritul și atitudinea pe care ni le dorim la tricolori”, a declarat și Răzvan Burleanu.