O mireasă şi mirele ei, arestaţi chiar în ziua nunţii

O mireasă şi mirele ei, arestaţi chiar în ziua nunţii

Chiar în momentul în care rosteau jurămintele de iubire, mai mulţi poliţişti britanici au descins la un birou al stării civile si au arestat mirii. Este vorba despre Helena Puchalska, o poloneză de 20 de ani, şi Asif Ali, un pakistanez de 31 de ani.

Nunta era, de fapt, un aranjament între cei doi. În urma căsătoriei, bărbatul ar fi obţinut cetăţenia britanică. Din informaţiile oferite de anchetatorii britanici, Helena Puchalska ar fi primit de la viitorul "soţ" 2.500 de euro în schimbul căsătoriei, scrie ediţia de astăzi a publicaţiei electronice dailymail.co.uk.

Îmbrăcată în rochie albă de mireasă, tânăra de 20 de ani a ajuns, chiar în ziua nunţii, în arestul poliţiei.

Anchetatorii au primit o informaţie anonimă care dezvăluia faptul că mariajul celor doi nu era decât o farsă, în urma căreia bărbatul ar fi avut dreptul legal de şedere în Marea Britanie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Asif Ali a venit din Pakistan în Marea Britanie în urmă cu patru ani, cu o viză de student, care, însă, a expirat. Pentru a nu fi deportat, bărbatul a conceput un plan care i-ar fi asigurat şederea legală. Tânăra de 20 de ani a primit o sentinţă de 15 luni de închisoare, în timp ce partenerul ei, despre care autorităţile au precizat că s-a aflat în spatele acestei înşelătorii, a primit doi ani de închisoare, pentru că au încercat să înşele regulile stricte ale imigrării.