După mai multe experiențe în Italia, Ucraina, Rusia și Turcia, Mircea Lucescu a revenit acasă și este pus pe afaceri. Și-a luat partener de business și va ridica un complex de 200 de apartamente pe malul Lacului Morii, plus câteva spații comerciale și birouri, pe un teren de 4.200 de metri pătrați.

Dimciu Tașu este partenerul de afaceri al lui Mircea Lucescu, iar terenul din Sectorul 6 a fost cumpărat la licitație, de la o bancă. Investitorii au intrat în posesia certificatului de urbanism necesar construirii proiectului imobiliar septembrie 2019. Proiectul va fi realizat prin intermediul Lake Tower, companie în cadrul căreia Mircea Lucescu și Dimciu Tașu dețin fiecare câte 49,9% din participații. Nepotul lui Lucescu, Mate și fiul lui Tașu, Steve, dețin restul participațiilor, în mod egal, potrivit Profit.ro.

Proiectul imobiliar presupune construcția de trei corpuri de clădire lipite, cu 11, respectiv 6 etaje, cu două niveluri subterane pentru parcări. Terenul de 7.000 de metri pătrați a fost cumpărat la licitație de către Tașu în 2015, pentru 1,5 milioane de euro.

Mircea Lucescu are o avere estimată la 35 de milioane de euro, potrivit TOP 300 Capital.