Evenimentul Zilei > Actualitate > Miracole de Crăciun: Îşi pierde inelul de suflet, cu diamante, în vasul WC-ului şi după 9 ani s-a trezit cu…
Miracole de Crăciun: Îşi pierde inelul de suflet, cu diamante, în vasul WC-ului şi după 9 ani s-a trezit cu…

Miracole de Crăciun: Îşi pierde inelul de suflet, cu diamante, în vasul WC-ului şi după 9 ani s-a trezit cu…

Îi pusese deja „cruce ”. Paula Stanton ştia foarte bine că probabilitatea de a-şi regăsi inelul de aur cu diamante, pierdut în urmă cu 9 ani, era una la un miliard. Îi căzuse într-o dimineaţă în vasul Wc-ului în timp ce făcea curăţenie: din ziua aceea a spus adio acelei bijuterii pe care soţul său Michael i-l dăruise cu ocazia îmlinirii a 20 de ani de căsnicie.

Adesea îşi reamintea cu durere şi de fiecare dată vorbea despre asta cu cineva: ca în acea zi din urmă cu 3 ani, când a povestit despre pierdere unui tehnician care efectua întreţinerea reţelei hidraulice din apropierea casei sale din Atlantic City, în New Jeesey.

Nu-şi imagina, în acel moment, că acea obişnuită discuţie amicală i-ar fi rezervat, la ani distanţă, o surpriză inimaginabilă. Acum câteva zile, Paula, care astăzi are 60 de ani, a găsit un anunţ pe uşă  în care i se cerea să contacteze departamentul de lucrări publice al oraşului. ''M-am gândit că trebuia să facă ceva intervenţii pe lângă casa noastră – povesteşte Paula – şi că o fi nevoie să sape prin curtea noastră, sau ceva de genul ăsta''. Nu era nici pe departe aşa. Când Paula a contactat birourile de lucrări publice, a avut palpitaţii: Ted Gogol, acelaşi tehnician căruia îi povestise păţania sa din urmă cu trei ani, când pierduse inelul, găsise bijuteria sub o trapă, în noroi, la 150m de casa sa.

''Când mi-au dat vestea, nu-mi venea să cred, spune Paula, care acum şi-a pus la loc inelul fericită – Eram toţi şocaţi, m-am dus la Ted ca să-l îmbrăţişez, mi-am chemat copiii, am spus vestea tuturor celor pe care-i cunosc. Pentru familia noastră a fost un an greu, iar găsirea inelului a fost pentru noi  ca un semnal de speranţă şi încredere. A fost un miracol de Crăciun''. Un miracol a fost nu numai găsirea inelului, dar şi cel al găsirii unei persoane atât de cinstite ca Ted. ''Mai există persoane cinstite pe lume – spune Ted – iar eu sunt fericit să pot ajuta pe cineva. Oamenii au dreptate când spun că în această perioadă se petrec lucruri nebuneşti şi miraculoase''. S-a întâmpat ca Moş Crăciun să fie travestit într-un tehnician de la reţelele de canalizare, titrează Il Messaggero.