Evenimentul Zilei > Monden > Mirabela Dauer la mânăstire în straie călugărești? „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”
Mirabela Dauer la mânăstire în straie călugărești? „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”

Mirabela Dauer la mânăstire în straie călugărești? „Bine că mi-a dat Dumnezeu minte”

Mirabela Dauer a vrut să renunțe la cariera sa în muzică și să se călugărească.

Cântăreața de muzică ușoară a vorbit despre momentul în care a vrut să lase lucrurile pământești pentru a fi mai aproape de Dumnezeu.

Mirabela Dauer a spus recent cum în urmă cu 25 de ani a trecut de la religia ei, mozaică, ea având origini evreiești, la cea ortodoxă. Vedeta a spus că a fost îndrăgostită de religia creștin-ortodoxă, atât de tare încât a fost pe punctul de a îmbrăca straiele călugăriei.

Totodată, Mirabela Dauer a trecut la ortodoxie și pentru că s-a gândit că nu va avea cine să o înmormânteze când va muri, având în vedere că nu are prieteni evrei. Cu toate acestea, artista a încercat dintotdeauna să respecte ambele religii, în respect față de părinții ei, care sunt din Israel.

Înainte de a lua hotărârea decisivă, artista a vorbit cu un călugăr care este și nașul ei.

„El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: „Nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa, că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru”. Așa am vrut eu. Mă gândisem și unde să merg. La Mănăstirea Nămăeşti, la Câmpulung. Bine că mi-a dat Dumnezeu minte și nu am făcut asta. Poate era păcat. Bine că mi-am dat seama că nu era bine să fac asta. Cu toate astea, încă nu zic niciodată niciodată”, a povestit Mirabela Dauer zilele trecute, potrivit dcnews.ro