Evenimentul Zilei > Social > Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pune piciorul în prag. „În trei săptămâni, va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii”. Care sunt etapele construcției
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pune piciorul în prag. „În trei săptămâni, va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii”. Care sunt etapele construcției

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pune piciorul în prag. „În trei săptămâni, va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii”. Care sunt etapele construcției

Trei săptămâni. Atât a garantat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent, sâmbătă, la Iaşi, că va dura până va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leagă estul de vestul ţării. Oficialul a prezentat și etapele construirii acesteia.

„15 mai – cele două tronsoane Târgu Mureş-Ditrău-Târgu Neamţ pentru desemnarea câştigătorilor pentru reviziurea studiului de fezabiltiate. 15 mai – domnul Ghizdeanu (Ion Ghizdeanu, preşedintele Directiei Generale de Analize şi Prognoze Globale, Finaciare – n.r.) şi-a luat angajamentul să lanseze procedura pentru tronsonul Tg Neamţ-Iaşi. Iar până pe 30 iunie lansăm proiectare şi execuţie pentru tronsonul de autostradă Iaşi-Ungheni, inclusiv podul peste Prut”, a anunţat Răzvan Cuc, în discursul susţinut la conferinţa PSD Iaşi.

Ministrul a aruncat pisica în curtea fostului premier Dacian Cioloş pe care l-a acuzat că nu a respectat niciun program de dezvoltare al infrastructurii.

„Principalul atribut pe care ştiu că l-a avut domnul Cioloş în timpul mandatului său pe partea de transport: cum să înstrăinăm cât mai multe companii de stat. (…) În schimb, PSD a elaborat cel mai amplu şi complex program de guvernare mulţumită lui Liviu Dragnea mai ales pe componenta de transport în centrul căreia se află şi autostrada A8”, a declarat ministrul Cuc.

Ministrul Răzvan Cuc se află la Iaşi pentru a lua parte la conferinţa pentru alegerea liderului filialei judeţene a PSD. La eveniment este prezent liderul social-democrat Liviu Dragnea, precum şi premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, dar şi de miniştrii Daniel Suciu, Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Marius Budăi, Alexandru Petrescu.