Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Sorin Grindeanu, ales preşedinte al PSD Timiş
Ministrul Sorin Grindeanu, ales preşedinte al PSD Timiş

Ministrul Sorin Grindeanu, ales preşedinte al PSD Timiş

Ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, a fost ales în unanimitate, vineri după-amiaza, în funcţia de preşedinte al PSD Timiş, în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri la care au participat peste 500 de membri, scrie Agerpres.

Grindeanu a fost unicul candidat, el urmându-i în funcţie lui Titu Bojin, care a eliberat fotoliul de şef al filialei în urma problemelor de la DNA. 

'Vă mulţumesc pentru încredere. Nu e o perioadă simplă. Mă voi strădui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. La muncă! (…). Am parcurs toate etapele în partid, de la lipitor de afişe în 1998, până la a fi candidat la funcţia de preşedinte al PSD Timiş şi ministru în Guvernul României. Sunt mândru că fac parte din Guvernul Ponta, un guvern care a redat demnitatea pentru toate nedreptăţile făcute înainte. Este datoria noastră să guvernăm. Vor să vină înapoi cei care au tăiat pensiile, cei care au furat această ţară timp de zece ani (…). În Timişoara au fost 25 de ani de administraţie de Dreapta. Este momentul ca Stânga să câştige Timişoara. E datoria noastră să câştigăm Timişoara', a spus Sorin Grindeanu. 

Pentru fotoliul de primar al Timişoarei, noul preşedinte al PSD Timiş l-a recomandat pe dr. Florin Bârsăşteanu, care a pierdut în urmă cu două săptămâni alegerile de preşedinte al PSD Timişoara, la diferenţă foarte mică, în faţa mult mai tânărului Sebastian Răducanu.