UPDATE: Reprezentanții Consilului Național al Magistraturii au declarat că CV-ul Corinei Dumitrescu va fi verificat, „în vederea stabilirii condiţiilor în care, pe site-ul oficial al Consiliului, a fost postat CV-ul cu vădite erori materiale al doamnei prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu, membru al CSM din partea societăţii civile, precum şi a persoanelor care se fac răspunzătoare de neîndeplinirea obligaţiei de a verifica acurateţea documentului anterior postării sale pe site”. 
„Erorile materiale” despre care vorbesc reprezentanții CSM nu sunt numai greșelile de semantică și ortografie. Ei vor verifica dacă într-adevăr Corina Dumitrescu a urmat cursurile școlilor pe care le-a trecut în CV.
Noua variantă a CV-ului Corinei Dumitrescu, postată pe site-ul Consilului Național al Magistraturii, este îmbunătățită.
Corina Dumitrescu a corectat grava eroare „înnot” cu varianta corectă – „înot”. Cât despre studiile la „Standford”, ministrul Educației a revenit asupra lor: a corectat, scriind „Stanford”.
O altă „bubă” a CV-ului Corinei Dumitrescu a fost rubrica studiilor liceale, ea scriind că a absolvit o „secție reală”. În noul CV, Corina Dumitrescu menționează doar liceul pe care l-a urmat.
VEZI aici noua variantă a CV-ului Corinei Dumitrescu!