Surse din anturajului milionarului de top au dezvăluit perioada în care acesta ispăşea o pedeapsă cu închisoarea, a apelat la serviciile unui interlop.

Acesta auzise în puşcărie că logodnica se întâlnea, pe furiş, cu un bărbat. Orbit de gelozie, milionarul a tocmit un bătăuş, ca să îi calce în picioare pe cei doi.

Interlopul a încasat banii printr-un intermediar, însă nu a mai dus la bun sfârşit misiunea, fiindcă, întâmplător, îi cunoştea pe cei doi.

Aşa că l-a „taxat” pe milionar şi s-a dus glonţ la logodnica acestuia, explicându-i că iubitul a pus preţ pe capul ei şi vrea să o vadă cu oasele rupte. Furioasă, femeia i-a reproşat milionarului că a făcut gestul şocant, însă acesta a negat categoric orice implicare.

Asta deşi exista un martor cheie: interlopul plătit.

Povestea de dragoste dintre afaceristul de top şi focoasa logodnică pare desprinsă dintr-o telenovelă: el – milionar afemeiat, implicat în mai multe scandaluri cu iz penal, ea – bombă sexy, patroană a unei firme înfloritoare.

Surse din anturajul milionarului au dezvăluit că relaţia celor doi a început în urmă cu şase ani, iar încă din start aceştia ar fi stabilit că se vor putea întâlni şi cu alte persoane.

În timp ce era în relaţia deschisă, milionarul se afişa cu asistente TV celebre şi trimetea elicopterul ca să-i aducă direct în curtea vilei diverse bombe sexy care apăreau pe sticlă.

Milionarul a ajuns să fie implicat şi într-un dosar celebru de prostituţie, după ce „a picat pe interceptări” că a apelat la serviciile unor „dive de Dorobanţi”. În aceşti şase ani, de când are o „relaţie specială” cu afacerista sexy, milionarul a trecut şi pe la inchisoare, iar singura femeie care i-a fost alături a fost actuala logodnică.

În semn de recunoştinţă, milionarul i-a oferit un bolid de lux. Cadou pe care nu l-a trecut, însă, pe numele beneficiarei.

În primăvara acestui an, milionarul i-a oferit tinerei care i-a fost alături în ultimii ani un inel de logodnă, nunta fiind stabilită pentru această toamnă. Din cauza crizelor de gelozie pe care le-a avut afaceristul ulterior, tânăra a decis să amâne fericitul eveniment.

Între timp, bolidul de lux a ajuns un obiect de şantaj emoţional, milionarul ameninţând în timpul certurilor că o va lăsa pe logodnică fără maşină. Şi, sătulă să fie strânsă cu uşa, tânăra i-a aruncat de nenumărate ori cheile în faţă milionarului, pentru a scăpa şi de ultimul lucru care o mai lega de acesta.

Însă, susţinând că este un gentleman şi că nu poate lua înapoi un cadou făcut unei doamne, milionarul refuza să-şi ia darul otrăvit. Până luni, când, fără ştirea logodnicei, milionarul s-a dus pe furiş, cu dublura cheii de contact, şi a luat bolidul din parcarea femeii.

Dacă logodnica a răsuflat uşurată, că a scăpat definitiv de cadou, nu acelaşi lucru îl poate spune una dintre cele mai bune prietene ale acesteia.

Amica logodnicei lăsase în maşină o poşetă plină cu bani şi documente importante, care au dispărut odată cu bolidul. Aşa că, acum, milionarul s-ar putea alege cu un nou dosar penal, fiindcă şi-a însuşit geanta cu acte şi bancnote găsită în bolid, potrivit SPYNEWS

Te-ar putea interesa și: