Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica scapă de închisoare. „Bunica este tata!”
Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica scapă de închisoare. „Bunica este tata!”

Milionarul din Brașov care și-a ucis bunica scapă de închisoare. „Bunica este tata!”

Dan Cămârzan, milionarul din Braşov judecat că și-a ucis bunica, va scăpa de închisoare, dar va fi internat la psihiatrie.

Bărbatul din Brașov va fi internat într-un spital de psihiatrie, după ce o comisie medico-legală din București a stabilit că nu are discernământ.

Omul de afaceri este acuzat că, pe 6 mai 2019, și-a ucis bunica, o femeie în vârstă de 93 de ani. A doua zi a fost arestat preventiv.

La aceeași dată, inculpatul a fost reținut preventiv, începând cu ora 17.20. La data de 7 mai 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare” , au transmis procurorii brașoveni, potrivit romaniatv.net

Cămârzan a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut fapta, nu înainte de a face declarații halucinante: „Bunica este tata! Cineva fură corpul oamenilor. Gândiți-vă la Sfinxul de la Sinaia! Și la capul de acolo, ce presupune, cum este viața veșnică”.

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, implicat în imobiliare, a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: