Evenimentul Zilei > Actualitate > O MILIONĂREASĂ cunoscută îşi trăieşte viaţa la MAXIM…dar şi ferită de ochii lumii. AVENTURĂ 18+…în Parcul Herăstrău
O MILIONĂREASĂ cunoscută îşi trăieşte viaţa la MAXIM…dar şi ferită de ochii lumii. AVENTURĂ 18+…în Parcul Herăstrău

O MILIONĂREASĂ cunoscută îşi trăieşte viaţa la MAXIM…dar şi ferită de ochii lumii. AVENTURĂ 18+…în Parcul Herăstrău

Dragostea nu are limite, iar aşa- zisele bariere de vărstă sau de poziţie socială sunt inexistente. Asta a demostrat-o o femeie căsătorită din Bucureşti pentru care nu contează banii. Are destui. Se poate observa după Porsche-ul pe carel conduce şi după vila somptuoasă din centrul Capitalei unde locuieşte.

Aşadar, iubirea nu are limite, condiții ori restricții. Femeia își trăiește viața la maximum.

Milionăreasa nu se afla singură în mașină, dar nici nu soțul ei într-una din zilele trecute, potrivit cancan.ro

Ea se afla alături de un june musculos care, este un cunoscut inginer, un adevărat „tripod”, din punct de vedere al „dotării”. Cei doi au căutat un loc retras și au convenit, cel mai probabil, că o anumită zonă din Parcul Herăstrău este ascunzișul ideal.

Unde au și decis să-și manifeste afecțiunea unul față de celălalt. În primă fază, „nebunaticii” au purtat o scurtă discuție. Până la un punct. Când femeia de afaceri s-a aplecat cu atenție asupra tânărului și… i-a oferit o partidă de sex oral care s-a întins pe durata a aproximativ cinci minute. La final, milionăreasa a ascuns totul într-un șervețel, pe care, la scurt timp, l-a aruncat lângă mașină.

După ce au terminat “treaba” care, în mod evident, nu mai suporta amânare, femeia de afaceri l-a “abandonat” pe junele musculos în zona Drumul Taberei. Iar ea s-a retras acasă, într-o vilă impunătoare din centrul Capitalei.

Milionăreasa căsătorită și partenerul ei de hârjoneală au avut, totuși, noroc. Nu au fost reperați de oamenii legii sau de alți cetățeni care să-i reclame la poliție.

Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, ar fi intrat sub incidența Codului Penal,  care, la articolul 201, prevede, negru pe alb: „Actele de perversiune sexuală săvârşite în public sau dacă au produs scandal public se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani”. Nu a fost, însă, cazul, slavă Domnului!