În actele de la dosarul penal prin care cei șase proxeneți au fost arestați pentru proxenetism, se face referire la banii pe care fetele i-au câștigat. Cei mai bogați erau Cosmin Pop și Codin Pop, sumele vehiculate în cazul acestora fiind de milioane de euro.

De exemplu, una dintre fete Alexandra G. a mers la Viena să se prostitueze în perioada 11-15 decembrie 2019, iar după doar patru zile i-a trimis proxenetului Cosmin Pop suma de 2.000 de euro. Acesta avea cardul de la contul fetei și scotea banii după bunul plac.

De exemplu, proxenetul Cosmin Pop și-a cumpărat un autoturism de lux de la Nicolae Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Un Rolls Royce Wrait în valoare de 400.000 de euro. ”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935.

Proxenetul șomer cu rulaje de sute de mii de euro

În actele bancare, Pop Cosmin era trecut șomer. La un moment dat, în cursul anului 2019, Cristina P. este chemată la bancă pentru a vedea modalitatea în care proxenetul ”rotește” sume de ordinul sutelor de mii de euro. Fata a putut proba că a primit din prostituție, în doar doi ani, de la o singură persoană, un austriac, peste 250.000 de euro, bani pe care i-a trimis proxenetului din România.

”În data 23.01.2020, ora 12.56, Pop Cosmin a vorbit la telefon cu P.Cristina care fusese anterior la bancă. Aceasta din urmă i-a transmis că au fost câteva verificări din partea băncii, întrucât figura ca șomer, dar avea tranzacții de sute de mii de euro și au verificat eventuale fraude. Susnumita a menționat că i-a transmis reprezentantului băncii că a primit banii de la un iubit din Austria ( cel mai probabil făcând referire la numitul Heinz D., care plătea contravaloarea actelor sexuale întreținute, așa cum rezultă din extrasele de cont – contul de Euro deschis la … pe numele lui P. Cristina, care în total i-a trimis 269.500 de euro, în perioada 2016-2018).

În continuare, i-a mai povestit că au modificat rubrica locul de muncă, în sensul că lucrează sezonier în afara țării, să nu mai figureze șomer și că a fost întrebată de ratele cu mențiuni Rolls Royce sau Bentley. Pop Cosmin insinua că s-ar putea să fie anumite cercetări din partea organelor de cercetare penală, care ar fi putut fi sesizate”, se arată în dosar.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE