Adriana Ferreyr, actriţă de telenovele în Brazilia, una dintre fostele iubite ale miliardarului Soros, a făcut o criză crâncenă de isterie. Ea l-a pocnit pe Soros în cap şi i-a zobit ochelarii de podea chiar în faţa avocatului său, în timpul unei depoziţii la tribunal.
Mai mult decât atât, acesta l-a atacat şi pe avocatul acestuia lovindu-l peste faţă şi peste picioare şi l-a înjurat pe un altul. Tânăra a deschis în 2011 un proces împotriva lui Soros în care îi cere daune de 50 de milioane de dolari pentru că nu şi-a ţinut o promisiune – aceea de a-i cumpăra un apartament de lux. 
Iritarea braziliencei a atins maxima când Soros i-a făcut cadou soţiei sale Tamiko Bolton, 39 de ani, apartamentul promis ei.
Adriana le-a spus jurnaliştilor prin ce chinuri a trecut ea până a găsit apartamentul visurilor ei, aflat la doar câteva străzi distanţă de cel al miliardarului, cum acesta i-a promis că i-l va cumpăra ca expresie a iubirii lui pentru ea şi cum s-a răsgândit o zi mai târziu, oferind apartamentul, actualei sale soţii Tamiko Bolton, pe atunci o altă prietenă a sa.
Femeia a povestit că în pat fiind cu Soros a plâns şi l-a rugat să se ţină de cuvânt, i-a mărturisit că o doare să vadă că acesta a oferit apartamentul unei alte prietene, dar acesta i-a spus că nu-i pasă.
Soros s-a căsătorit cu Bolton în septembrie anul trecut, pentru miliardar acesta fiind al treilea mariaj.