Jeffrey Epstein, un finanțist acuzat de trafic de minore, s-a sinucis azi-noapte , în celula în care era arestat preventiv.  Potrivit surselor ABC News, Jeffrey Epstein s-a spânzurat.
Jeffrey Epstein s-a sinucis într-o închisoare din New York, potrivit mai multor rapoarte ale presei americane.  Epstein, în vârstă de 66 de ani, fusese acuzată de trafic de sex cu minore și reținut fără cauțiune  după ce a fost arestat pe 6 iulie. El a pledat că nu se face vinovat de acuzații.  
Potrivit New York Post , un bărbat care semăna cu Epstein a fost scos din Manhattan Correctional Center în jurul orei 7.30 și s-a îndreptat către spitalul din New York Downtown. Un apel pentru un stop cardiac raportat a venit la 6.38 dimineața, au spus surse de la pompieri.  Biroul examinatorului medical din Manhattan a confirmat moartea lui Epstein.
El ar fi încercat să se sinucidă și acum trei săptămâni. A ajuns atunci la spital cu răni în jurul gâtului titra Abc News. De atunci, el se afla sub supraveghere specială… şi totuşi s-a sinucis.
Această sinucidere aparentă vine la doar câteva ore după ce un număr mare de documente au fost dezvăluite într-un caz care e implicat Epstein , în care una dintre victimele sale a afirmat că a fost forțată să facă sex cu oameni cunoscuți printre care fostul senator George Mitchell, Bill Richardson, fostul guvernator al New Mexico, Glenn Dubin și profesorul Marvin Minsky.
Finanțatorul originar din Brooklyn și-a făcut un nume prin banca de investiții „Bear Stearns”  înainte de a deschide propria firmă în 1982, gestionând banii cliențiilor cu averi de peste 1 miliard de dolari.  Epstein s-a poziționat ca fiind una din figurile importante din Manhattan și Palm Beach, Florida, și a făcut curte celor mai bogați, celebri și puternici oameni din America și din lume.
Cercul de prieteni și cunoscuți ai lui Epstein i-a inclus pe Donald Trump, Bill Clinton, Leslie Wexner – fondatorul companiei care deține brandul de lenjerie Victoria’s Secret și multe alte nume proeminente în drept, divertisment și politică. 
Primele acuzații de abuz sexual au apărut în 2005  când o femeie a contactat poliția din Palm Beach susținând că fiica ei vitregă de 14 ani a fost dusă la conacul lui Epstein de o altă  tânără. Fata a fost plătită cu 300 de dolari pentru a se dezbrăca şi  apoi să-l maseze pe Epstein.