Evenimentul Zilei > International > Miliardarii Koch și Soros s-au unit! Nimic nu va mai fi la fel pe Internet
Miliardarii Koch și Soros s-au unit! Nimic nu va mai fi la fel pe Internet

Miliardarii Koch și Soros s-au unit! Nimic nu va mai fi la fel pe Internet

Organizațiile fondate de George Soros și Charles G. Koch-director General la Koch Industries au lucrat împreună la un proiect care are ca prioritate: Cenzura pe Internet.
Institutul Charles Koch și-a arătat sprijinul pentru o inițiativă organizată de Liga anti-defăimare (ADL), destinată combaterii „extremismului de dreapta”.
Se pare că cei doi miliardari implicaţi puternic în politică încearcă să se asigure că veți obține doar informațiile pe care doresc ei să le primiţi.  Sponsorii inițiativei includ: Comcast, NBC Universal, Fundația Kresge și Fundația de Caritate George Soros.  Alte grupuri implicate în proiect includ o serie de organizații finanțate de Soros, inclusiv „Hope not Hate” – echivalentul  organizaţiei SPLC (Southern Powerty Law Center) și a Forumului național  pro-imigrație. 
Institutul Charles Koch, cândva văzută ca un aliat al stângii, vrea să susţină grupul  anti-Trump, pro-cenzură şi anti-dreapta. Când vine vorba despre cenzurarea internetului, atât instituția progresistă, cât și cea „conservatoare” par să aibă poziții comune, notează  legitgov.
Aşadar, Institutul Charles Koch pare acum dispus să promoveze cenzura pe Internet și să se alinieze la totalitarism și sclavie, mai degrabă decât la libertatea de exprimare și principiile liberale. Koch este acum pentru „moderarea conținutului” așa cum îl numesc ei. Iar Sarah Ruger, director al proiectului  „Inițiative pentru libertatea de exprimare“ al Institutului, este de acord cu eliminarea extremiştilor de dreapta afirmând că sunt ca un  „virus“.
În urmă cu nici o lună Vox.com titra despre cei doi miliardari filantropi: George Soros și Charles Koch fac echipă bună pentru o cauză comună dedicând miliarde pentru promovarea idealurilor lor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: