Evenimentul Zilei > Monden > Miliardar, caut iubită! Să aibă 20 de ani și să iubească pacea în lume
Miliardar, caut iubită! Să aibă 20 de ani și să iubească pacea în lume

Miliardar, caut iubită! Să aibă 20 de ani și să iubească pacea în lume

Yusaku Maezawa, un miliardar japonez, este în cătarea unei iubite, pentru că „sentimentele de singurătate și goliciune sufletească” încep să-l cuprindă la cei 44 de ani pe care-i are

 

Miliardarul japonez e în căutarea unei iubite „care să-și dorească pacea în lume” și care să-l însoțească într-o călătorie în jurul lunii, în anul 2023. Yusaku Maezawa își dorește ca viitoarea sa iubită să aibă 20 de ani și să-l însoțească în aventura din spațiu, aventură ce va fi transpusă într-un documetar. Omul de afaceri, care și-a vândut afacerea de fashion online unei bănci, are timp să aleagă dintre ofertele fetelor, pe cea potrivită care să participe la viitorul show TV. Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a confesat că „sentimentele de singurătate și goliciune sufletească” încep să-l cuprindă și a început deja să-și caute iubită pe un site specializat. „Vreau să-mi găsesc o parteneră  și, împreună cu această viitoare parteneră a mea, vreau să-mi strig iubirea și dragostea pentru pacea în lume din spațiu.”

Omul de afaceri urmează să zboare în jurul lunii în anul 2023, ca primul pasager privat al navetei SpaceX a lui Elon Musk. Maezawa, care s-a despărțit recent de actrița de 27 de ani  Ayame Goriki, speră să ia cu el în spațiu mai mulți artiști, într-un proiect intitulat sugestiv Dear Moon. Documentarul care va fi realizat în timpul acestei călătorii în spațiu, se va numi Full Moon Lovers și va fi difuzat pe AbemaTV, care e susținută de agenția de anunțuri online CyberAgent și radiodifuzorul TV Asahi și vizează un public mai tânăr, care s-a săturat de televiziunea tradițională.