Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihail Neamţu, despre Mihai Răzvan Ungureanu: Să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere şi mie
Mihail Neamţu, despre Mihai Răzvan Ungureanu: Să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere şi mie

Mihail Neamţu, despre Mihai Răzvan Ungureanu: Să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere şi mie

Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat în această seară, în cadrul unei emisiuni televizate că momentul fricţiunilor a fost depăşit în cadrul Alianţei România Dreaptă, dar că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să demonstreze tot atâta maturitate cât i se cere lui.

"Cred că Mihai Răzvan Ungureanu, luat ca personalitate, evident bine conturată în spectrul dreptei, are calităţi remarcabile, am spus asta cu orice ocazie. În acelaşi timp, cred că domnia sa, din punct de vedere politic, trebuie să demonstreze tot atâta maturitate cât mi se cere mie, sau cât e cerută din partea altora", a afirmat Neamţu, la Realitatea TV.

Acesta a vorbit şi despre politicieni precum Ion Bazac (fost PSD), care au intrat în Partidul Forţa Civică.

"Mă întreb cum un fost ministru al Sănătăţii va fi de acord cu filosofia Noii Republici în sistemul sanitar, care impune reguli stricte de distribuire a banului public. Din fericire, nu a trebuit să-l cunosc pe Ion Bazac până acum", a declarat Mihail Neamţu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News