Mihai Răzvan Ungureanu: "Investiţiile străine vor fi afectate"

Mihai Răzvan Ungureanu: "Investiţiile străine vor fi afectate"

Invitat alături de Ion Cristoiu la emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1 TV, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că singura ţintă a celor de la USL este de a-l da jos pe preşedintele Traian Băsescu, iar în aceste momente, România este "un stat în degringoladă".

În emisiunea "Sub semnul întrebării", Ungureanu a spus că toate deciziile USL prin care au încălcat constituţia ar putea face ca electoratul educat să se implice mai mult în schimbarea clasei politice. "Această situaţie ne arată incapacitatea clasei politice de a rezolva probleme naţionale. Actuala clasă politică, nu în totalitate, dar în mare majoritate este incapabilă să facă faţă aşteptărilor cetăţenilor", a spus MRU în emisiunea moderată de Robert Turcescu. În ceea ce priveşte viitorul politicii româneşti, Ungureanu a spus că are încredere în "Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta", "o uniune a partidelor care doresc să se unească împotriva USL".

Ion Cristoiu a spus că USL are un singur scop în acest moment: "Până vineri seară Crin Antonescu trebuie să fie preşedinte intermar în locul lui Traian Băsescu. E foarte clar!". Jurnalistul a mai adăugat şi că: "e o chestiune pe care SRI cu siguranţă o ştie şi trebuia să-l informeze pe preşedinte. Este o complictate SRI-ului, pentru că fiind atâtea atacuri ale constituţiei, schimbări, trebuia să fie o informare".

Ne puteți urmări și pe Google News