"Meseria noastră este frumoasă când ai parte de oameni frumoşi.  Nu îmi tradez publicul, ci fac un pas lateral cu convingerea că fac un lucru bun pentru copilul meu", şi-a motivat Mihaela hotărârea, subliniind că "îmi iubesc copilul prea tare", el fiind în proporţie de 90% motivul deciziei de a renunţa la televiziune.

Aceasta a amintit şi de controversele în care a fost implicată, în ultima perioadă, ca de exemplu procesul cu "ziarele de scandal", când "m-am trezit acuzată că am furat de la paparazzi care îmi ameninţau viaţa".

"Îi mulţumesc conducerii Antenei 1 pentru că mi-a înţeles punctul de vedere, e o chestiune oficială de acum"

Mihaela Rădulescu, de la rebelă la doamnă. Şi înapoi

Imaginea Mihaelei s-a construit, cu bune şi rele, în 15 ani de carieră.

  • Mihaela Ţiganu a devenit Mihaela Rădulescu la vârsta de 19 ani când s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume îl poartă şi acum, deşi a divorţat după doar jumătate de an de mariaj.
  • Mai târziu, vedeta s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., pe care l-a întâlnit pe vremea când lucra la Tele 7 abc, dar şi căsnicia lor a avut un final nefericit, Mihaela mărturisind peste ani că artistul o înşela.
  • După Revoluţia din 1989, în cursul căreia a avut rolul de şefă de cabinet a omului politic Dan Iosif, Mihaela Rădulescu (39 de ani) şi-a făcut debutul în televiziune, în anul 1994, la postul Tele 7 abc.
  • Au urmat, de atunci, o serie de transferuri la mai multe televiziuni printre care Pro TV, Antena 1 sau B1 TV, timp

    în care Mihaela a acumulat experienţă şi a învăţat meserie, spune ea, ”furând” de la cei cu care a lucrat.

  • La postul de televiziune B1 TV a realizat emisiunile „Nocturna pe 16 mm” şi „Week-end abc”, după care s-a transferat la PRO TV, unde, într-o prima fază, a fost reporter, documentarist, prezentator şi producător.
  • A plecat apoi la Antena, unde a prezentat timp de doi ani emisiunea de divertisment „Duminica în familie”, după care a revenit la PRO TV pentru a prezenta alte două emisiuni „Steaua ta norocoasă” şi „Familia de cinci stele”.
  • La B1 TV a lucrat ca producător şi a realizat mai multe emisiuni precum „Secret profesional”, „Gala” sau „Punem pariu că-i vară”. De la sfârşitul anului 2004, vedeta a reluat emisiunea „Duminica în familie” la Antena 1. O dată cu ascensiunea în carieră, viaţa Mihaelei Rădulescu a devenit din ce în ce mai complexă, ea trecând treptat de la rolul de realizatoare de emisiuni TV la cel de scriitoare, actriţă sau regizor.

CITIŢI ŞI:

Mihaela Rădulescu: "Mă aştept … să mi se însceneze orice"

RADU PARASCHIVESCU: Căutaţi omul din spatele vedetei

Mihaela, faţă cu justiţia

Mihaela Rădulescu ar putea rămâne fără copil

Războiul divelor Andreea Marin-Mihaela Rădulescu, faza pe blog