Regele Pop – care a murit pe 25 iunie 2009 – ar fi avut astăzi 61 de ani. Iar conspirațiile nu l-au ocolit pe cântăreț încă de la moartea sa, unii susținând că ar putea fi în viață. Iar alţii cred că fantoma lui încă dă târcoale pe lângă casele sale.

În acest sens  canalul YouTube OmarGoshTV a adăuga mult  „combustibil” cu cel mai recent video. Proprietarul canalului și un amic s-au apropiat de porțile casei lui Jackson din cartierul Holmby Hills din Los Angeles, unde cântărețul a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iar ce a urmat este incredibil.

Video cu înregistrarea presupusei voci a starului pop îl puteţi urmări AICI.

În video cu  înregistrările postate pe 25 august, arată cum dispozitivul (potrivit celor care cred în fenomenele paranormale), permite  să se ia contact cu cei dincolo de mormânt. După ce a pus o serie de întrebări, începe să obțină „răspunsuri”: „Hei Michael, cum se numește dansul semnat de tine?” După câteva secunde, se aude o voce înăbușită care spune: „Moonwalk”, şocând pe vânătorii de fantome dar şi pe comentatori, după cum relatează Daily Star.

Moonwalk sau Backslide este o tehnică de dans care îţi dă iluzia că dansatorul pășește înainte, de fapt se deplasează înapoi. Dansul a câștigat popularitate în întreaga lume datorită lui Michael Jackson, care l-a executat în timpul interpretării melodiei „Billie Jean”, în 25 martie, 1983.

Te-ar putea interesa și: