Noua lor proprietate este de 12.000 mp, cu 12 acri de pădure care se întinde  până la râul Hudson. Piesa centrală a proprietății este conacul în stil georgian construit la începutul anilor 1930. Acesta are 22 de camere, dintre care opt sunt dormitoare, pe trei etaje. Zona  principală a locului de relaxare- unde dorm  Catherine și Michael – conține un dormitor mare, dressing și o baie imensă cu o cada așezată în faţa unui șemineu din marmură albă. Există, de asemenea, un salon separat în cadrul acestei zone.

Dacă găzduiesc oaspeți, există și o altă zonă cu două dormitoare şi băi separate. Etajul principal al conacului găzduiește un living și o sufragerie pline de farmec, ambele dotate cu un șemineu mare și candelabre de cristal. De asemenea, există spații mai puțin formale, inclusiv o bibliotecă din lemn masiv,  ferestre arcuite, un salon modern cu un bar și o bucătărie cu blaturi de lucru din marmură. Parterul conține o piscină interioară, sală de gimnastică și jocuri. Iar spre grădină se deschide, de asemenea, o bucătărie de vară.

Caracteristicile suplimentare includ 10 băi mari și două mai mici, șapte șeminee și un garaj pentru patru mașini. Cuplul este cunoscut pentru faptul că are un portofoliu uriaș de proprietăți de lux, inclusiv un apartament cu vedere spre Central Park din New York și o casă mare în orașul natal al lui Catherine, Swansea, unde a fost făcută şi cetăţean de onoare. Catherine, 49 de ani și Michael Douglas, 74 de ani, sunt căsătoriți de 19 ani și au împreună doi copii: Dylan Michael, 19 ani, și Carys, 16 ani.

 Cuplul hollywoodian Michael Douglas și Catherine Zeta Jones s-au „redus” în această proprietate masivă de 12.000 de metri pătrați